Кликни за зголемување

Римеко

http://www.rimeko.com.mk
info@rimeko.com.mk

Продажно место  Перо Наков бб
  +389 (0) 2 25 51 171
  +389 (0) 2 25 50 218
  +389 (0) 2 25 50 219
  +389 (0) 2 25 81 136
  +389 (0) 2 25 81 137
Работно време: 08:00 - 16:00Производи кои ги има во оваа продавницаДом и градина
  Апарати за домаќинства
    Аспиратори (48)
    Бојлери (17)
    Микробранови печки (11)
    Машини за миење садови (56)
    Машини за перење алишта (69)
    Ладилници (40)
    Фурни (40)
    Плотни (39)
    Замрзнувачи (11)
    Машини за сушење алишта и сушари (13)
    Машини за перење и сушење алишта (1)
    Греење, ладење и прочистување на воздух
      Грејни тела (14)
      Клима уреди (3)
      Камини и шпорети (98)
      Прочистувачи на воздух (2)
  Прибор за домаќинство
    Садови за готвење (22)
    Останат прибор за домаќинство (20)
    Прибор за јадење (17)
Компјутери
  Додатоци
    Кабли
      Мрежни кабли и конектори (1)
Убавина и здравје
  Нега на коса
    Машини за коса (7)
    Фенови за коса (37)
    Обликување на коса (36)
  Лична нега
    Масажери за стапала (4)
Апарати за домаќинства
  Мали апарати за домаќинства
    Кујнски апарати
      Блендери (32)
      Електрични скари (1)
      Машини за кафе (12)
      Електрични бокали (19)
      Машини за мелење на месо (7)
      Миксери (20)
      Пасатори (4)
      Кујнски роботи (27)
      Соковници (11)
      Тостери и апарати за сендвичи (17)
      Фритези (5)
      Апарати за правење леб (5)
      Кујнски ваги (21)
    Домашни апарати
      Ваги (18)
      Правосмукалки и додатоци (44)
      Пегли (43)
Електроника
  ТВ Видео Аудио
    Преносни медиуми
      Радио уреди (5)
      Радио часовници (3)