ПрашањаПочитувани, овде се наведени најчесто поставуваните прашања и одговори.


Доколку Вие имате дополнителни прашања, чуствувајте се слободно да не контактирате.
За Најевтино.мк

  Што е Најевтино.мк?

Најевтино.мк е потрошувачки водич во Македонија, наменет да им помогне на корисниците при донесувањето на одлуки во нивното купување, овозможувајќи им споредба на производите. Корисниците можат да го користат Најевтино.мк за брзо добивање на бесплатни и непристрасни информации за производи, услуги, трговци и продавачи пред да донесат одлука за купување.


На Најевтино.мк купувачите можат веднаш да најдат и да споредат илјадници прозводи и услуги распоредени во различни категории како мобилни телефони, апарати за домаќинство, мебел, сувенири и подароци, книги, опрема за деца и многу други.


Најевтино.мк овозможува непосредна споредба на карактеристиките на производите, нивните цени и сите информации кои се однесуваат за нив како коментари, рангирања кај сите продавачи кај кои го има производот, со тоа овозможувајќи им на корисниците да го пронајдат вистинскиот производ, во правата продавница, по најдобра цена.


На почеток top

За производите на Најевтино.мк

  За кои производи Најевтино.мк пребарува и споредува цени?

Најевтино.мк пребарува и споредува цени за производи на компјутери, аудио и видео, телефонија, апарати за домаќинство, мебел и декор, сувенири и подароци, книги, убавина и здравје и друго.

Производите се распоредени во главни категории (Електроника, Компјутери, Дом и Градина, Убавина и Здравје, Книги) и подкатегории.

  Какви информации можам да најдам на страната освен опис на производите?

Покрај опис на производите на нашата страна може да најдете и цени како и мислења на корисниците во врска со избраниот производ.

  Како да најдам производ?

За да го најдете саканиот производ и неговата цена на Најевтино.мк, кликнете на една од главните категории (Електроника, Компјутери, Дом и Градина, Убавина и Здравје, Книги или во дополнителните категории - Повеќе) кои се наоѓаат на горниот дел од страната. Со клик на некоја од главните категории се прикажува листа на сите производи (или подкатегории) во таа категорија.

Втората можност за да пронајдете одреден производ е да го употребите нашиот пребарувач, со внесување на името на производот или производителот.


На корисниците на располагање им се и други опции за филтрирање на производите како: пребарување на производите по цена, пребарување по продавници - така што ќе ја селектирате продавницата во која сакате да го проверите производот , пребарување по производител - селектирајте го производителот на производот кој го пребарувате.

  Дали може да се купува на Најевтино.мк?

Најевтино.мк не е интернет продавница туку само пребарувач на најниските цени. Кога купувате производ со Најевтино.мк лесно може да се одлучите што сакате, со споредба на достапните производи, да видите каде ги има на залиха и каде се најевтини.

Можете да купите со клик на логото на продавницата по што ќе бидете пренасочени на нивната веб страна.

  Дали можам да предложам производи за прикачување во Најевтино.мк?

Ако саканиот производ не можете да го најдете кај нас, ќе ви бидеме благодарни доколку ни ги испратите Вашите предлози за дополнување на листата на производи. Единствено што треба да направите е да го напишете името на производителот, името на производот или пак опис на производот кој би сакале да се најде на нашата веб страна.

  Што да направам ако мислам дека податоците за производот се грешни?

Доколку имате информации за цените или каракеристиките на одредени производи и истите не се совпаѓаат со податоците објавени на нашата страна Ве молиме да не контактирате.


На почеток top

За фирмите запишани во Најевтино.мк

  Како да предложам компанија?

Ако познавате компанија чиј продажен програм се уште не е впишан во нашата база, Ве молиме да не контактирате и да ги внесете името на компанијата и нејзините контакт информации.

  Кои фирми се застапени на Најевтино.мк?

Најевтино.мк собира информации за продажната понуда како од интернет така и од физички лица. Тоа значи дека на брз и ефикасен начин можете да споредите цени на сите продавници со производи кај нас.


На почеток top

За цените објавени на Најевтино.мк

  Колку често се освежуваат цените на Најевтино.мк?

Најевтино.мк се ажурира секојдневно.

  Дали во цената е вклучен ДДВ?

Да, во цената е вклучен и Данокот на Додадена Вредност.


  Дали можам на едноставен начин да му кажам на својот пријател за цената на соодветениот производ?

Секако. На страната со опис на конкретниот производ, се наоѓа апликација Прати на пријател, со која може на едноставен начин да се прати е-маил со линк до страната со опис на тој производ.

  Како да ја користам веб страната?

Почнете така што ќе го впишете бараниот производ во нашиот пребарувач или со избор на главна категорија на страната. Ако имате прашања на кои тука не можете да најдете одговор, Ве молиме да не контактирате.


На почеток top

Најевтино.мк за компании и производители

  Најевтино.мк за компании

Најевтино.мк е потрошувачки водич во Македонија наменет за потрошувачите, за лесен преглед и споредба на податоци за продажниот асортиман на: камери и фотоапарати, ТВ видео и аудио, телекомуникации, дискови и опрема, компјутерски компоненти, компјутерски системи, конзоли за играње, монитори и проектори, мрежа и комуникација, ПОС уреди, преносни компјутери и додатоци, софтвер, апарати за домаќинства, алатки за работа, мебел, осветлување, градина, декор, дезодоранси и парфеми, козметика, лична нега, нега на заби, нега на коса, нега на лице, нега на нокти, книги, авто опрема, музички инструменти, услуги, канцелариски производи, опрема за деца, филмови, музика и игри, миленици, спортска опрема, мода, сувенири и подароци и уште многу други. Најевтино.мк овозможува непосредна споредба на карактеристиките на производите и нивните цени. Собираме и објавуваме податоци од интернет и физички продавници. Наша главна цел е да станеме главен потрошувачки водич во Македонија со доставување на точни и освежени податоци.


Ако сте компанија и Вашиот асортиман не можете да го најдете на Најевтино.мк, или пак не сте впишани во нашиот интернет сервис, Ве молиме да не контактирате.

За да видите во каков формат треба да ни го доставите Вашиот ценовник, погледнете тука.

  Најевтино.мк за производители

На екипата на Најевтино.мк најважно и е да објавува точни податоци на едноставен и разбирлив јазик. Ако откриете грешка на сајтот на Најевтино.мк, Ве молиме да не контактирате.

Ако пак како производител имате производи кои не се вклучени во Најевтино.мк или пак не сте запишани во нашата база на фирми, Ве молиме да не контактирате. Ако имате било какво прашање на кое не најдовте тука одговор, Ве молиме да не контактирате.

  Маркетинг на Најевтино.мк

Доколку сте заинтересирани да се рекламирате на Најевтино.мк, Ве молиме погледнете подетално за цените и начинот на рекламирање на следниот линк.

На почеток top