Кликни за зголемување

ДДКом

http://www.ddcom.com.mk
info@ddcom.com.mk

Продажно место  Фрањо Клуз 2/1-4, Скопје
  02 3 100 700
  02 3 100 700
  info@ddcom.com.mk
Работно време: 09:00 - 18:00Производи кои ги има во оваа продавницаКомпјутери
  ПОС уреди (315)
  Компјутерски компоненти
    Процесори (211)
    Хард Дискови (177)
    Уреди за напојување (137)
    Матични плочи (270)
    Графички картички (291)
    Оптички уреди (39)
    Меморија (345)
    Куќишта (227)
    Вентилатори и ладилници (104)
    ТВ ФМ Картички (35)
    Звучни картички (9)
    Дискетен уред (2)
    Уреди за непрекинато напојување (220)
  Дискови и опрема
    Флеш дискови (66)
    Надворешни уреди за складирање (1)
    Мемориски картички (145)
    Преносни кутии за дискови (16)
  Мрежа и комуникации
    Свичеви (399)
    Рутери (129)
    Модеми (2)
    Блутут уреди (7)
    Инфраред уреди (1)
    Антени и антенски кабли (42)
    Мрежни картички (47)
    Пристапни точки (16)
    Огнен ѕид (2)
    Мрежни додатоци (980)
    Сервери за принтање (2)
    УСБ мрежни адаптери (4)
  Додатоци
    Ташни и ранци за преносни компјутери (427)
    Тонери и кертриџи (424)
    Компјутерски звучници (252)
    Папки и кутии за ЦД-а (7)
    Слушалки (46)
    УСБ & Firewire Хубови (1)
    Подлоги за глувчиња (24)
    Компјутерски алатки (2)
    Продолжни кабли, струјни разделници (7)
    Компјутерски разделници и конвертори (8)
    Медиуми
      ДВД медиуми (2)
      ЦД медиуми (1)
    Кабли
      Мрежни кабли и конектори (407)
      Останати кабли (39)
      УСБ кабли (52)
      Сата кабли (3)
      ИЕЕЕ 1394 кабли (1)
      Компјутер-монитор кабли (8)
      Телефонски кабли (1)
      Кабли за напојување (14)
      БНЦ кабли (1)
      КВМ кабли (2)
  Конзоли за играње и додатоци
    Додатоци за играње
      Џојпади (5)
      Тркала (3)
      Џојстици (7)
    Игри за конзоли (1)
  Софтвер
    Оперативни системи (29)
    Антивируси (4)
  Печатачи и скенери
    Печатачи (47)
    Скенери (42)
  Преносни компјутери и додатоци
    Преносни компјутери (470)
    Полначи за преносни компјутери (6)
    Додатоци за преносни компјутери (603)
    Мемории за преносни компјутери (5)
  Таблети и додатоци
    Додатоци за таблети (2)
    Таблети (174)
  Компјутерски системи
    Персонални компјутери (1)
    Сервери (49)
    Празни системи (1)
  Монитори и проектори
    Монитори (247)
    Проектори (136)
    Додатоци за проектори (12)
  Влезни уреди
    Глувчиња (147)
    Тастатури (75)
    Веб Камери (55)
    Сетови од тастатура и глувче (20)
    Табли за цртање (32)
    Компјутерски микрофони (5)
    КВМ свичеви (1)
Електроника
  Камери и фотоапарати
    Ташни за камери и фотоапарати (7)
    Дигитални фотоапарати и додатоци
      Дигитални фотоапарати (48)
      Објективи (1)
      Батерии за фотоапарати (1)
      Дигитални рамки за слики (1)
      Додатоци за дигитални фотоапарати (127)
    Безбедносни системи и додатоци
      Камери за надзор и безбедносни системи (44)
      Додатоци за безбедносни системи (6)
  ТВ Видео Аудио
    Телевизори и додатоци
      ЛЦД и плазма телевизори (11)
    Домашно аудио
      Аудио кабли и додатоци (11)
    Домашно видео
      ДВД плеери (1)
      Видео кабли (59)
    Преносни медиуми
      МП3 плеери (2)
      Портабилни ТВ ДВД (1)
      Додатоци за преносни медиуми (2)
    Навигација и додатоци
      Навигација (21)
      Додатоци за навигација (11)
  Додатоци за електроника
    Адаптери, полначи и батерии
      Батерии (17)
      Адаптери (4)
      Полначи за батерии (7)
    Останата електроника (1)
  Телекомуникации
    Мобилни телефони и додатоци
      Полначи за мобилни телефони (1)
      Додатоци за мобилни телефони (1)
Дом и градина
  Апарати за домаќинства
    Микробранови печки (2)
    Греење, ладење и прочистување на воздух
      Грејни тела (2)
      Клима уреди (5)
      Додатоци за греење и ладење (4)
  Мебел
    Канцелариски мебел (9)
  Алатки за работа
    Останати алатки (6)
    Уреди за мерење и додатоци (25)
Авто Опрема
  Полначи за во автомобили (3)
  Адаптери за автомобили (1)
Книги
  Други книги (27)
Филмови, музика и игри
  Игри (58)
Убавина и здравје
  Нега на коса
    Фенови за коса (3)
  Лична нега
    Епилатори (1)
Опрема за деца
  Бебешка опрема (10)
Апарати за домаќинства
  Мали апарати за домаќинства
    Кујнски апарати
      Фритези (1)
    Домашни апарати
      Правосмукалки и додатоци (6)
      Пегли (2)
Канцелариски производи
  Хартија, формулари и коверти
    Хартија (5)
  Организациски прибор
    Разделници и додатоци (4)