Медиумите за Најевтино


За тоа дека сме најдобри, дека нашиот водич им помага на сите купувачи да го најдат вистинскиот производ, дека кај нас можете најлесно да ги пронајдете производите кои Ви се потребни кажуваат и останатите околку нас.


Доколку Вие знаете пост или коментар за Најевтино.мк кој не се наоѓа во долунаведената листа слодобно пишете ни на info@najevtino.mk, ние ќе се потрудиме во најкраток можен рок да го поставиме овде.Септември 2012


  Сите продавници на едно место - проверете каде е Најевтино!
Објавено од: http://www.turlitava.com

Што всушност им нуди Најевтино на корисниците и зошто некој треба да го користи?
Најевтино.мк е агрегатор кој ги собира сите производи од сите продавници, ги анализира, и соодветно на анализата ги групира истите производи на едно место. Така, за секој производ кој се продава во Македонија, на Најевтино ќе видите во кои се продавници го има, и по која цена се продава во секоја од нив. Повеќе.


На почеток top

Јули 2012


  Интервју - 9 прашања за Валентин од Најевтино.мк
Објавено од: http://www.ibrand.mk

Интересно е како заживува интернет просторот во МК следејќи ја промената на навиките и потребите на луѓето или во овој случај оние кои што сакаат да направат купување преку интернет.
Да не должам многу, после неколку маил пораки напред-назад споделувам одговори на 9 прашања кои сметав дека ќе бидат интересни за да пенетрираме во идејата позади најевтино.мк. Повеќе.


На почеток top

Јуни 2012


  Запознајте го “Најевтино.мк” !
Објавено од: http://marketing365.blog.mk

Kејф ми e кога на блогов имам причина да пишувам за проекти, акции и пристапи кои нудат “нов дух“, разноличност и “дополнителна вредност“ во определена сфера, како на пример интернет трговијата, која нужно не трпи имитација и плагијаторство. Ќејфот е уште поголем кога тој проект е “made in Macedonia”. Денес, дозволете ми да ви претставам еден релативно млад веб проект, кој во многу работи е иновативен за нашево поднебје и во секој случај заслужува поголем публицитет. Повеќе.


На почеток top

Мај 2012


  Пуштена е нова верзија на најголемиот потрошувачки водич во Македонија – Најевтино.мк.
Објавено од: http://techhub.mk

Најевтино.мк е интернерт пребарувач, наменет да им помогне на корисниците при нивното купување, овозможувајќи им споредба на производите. Корисниците можат да го користат Најевтино.мк за брзо добивање на бесплатни и непристрасни информации за производи, услуги, трговци и продавачи пред да донесат одлука за купување. Повеќе.

  Водичот за потрошувачи Најевтино.мк се освежи со нов дизајн.
Објавено од: http://it.com.mk

Агрегаторот на производи, Најевтино.мк претстави нов дизајн со кој сега е полесно да се споредат производите од разните продавници, нивните цени, информации и коментари. Сајтот ви овозможува да пребарувате низ продавници за да најдете одличен и евтин производ без воопшто да го напуштите домот. На сајтот има излистано над 30.000 производи за електроника, компјутери, гарнитури и производи за градина, производи за убавина и здравје, има и книги, скоро се што има на понуда низ македонските продавници. Повеќе.

  Пуштена е нова верзија на најголемиот потрошувачки водич во Македонија – Најевтино.мк.
Објавено од: http://itzona.mk

Ви ја претставуваме новата верзија на најголемиот потрошувачки водич во Македонија – Најевтино.мк. Овој пат со целосно нов изглед, нови функционалности, нови категории и нови 30.000+ производи. Повеќе.


На почеток top

Април 2012


  Најевтино.мк
Објавено од: http://makpcworld.net

Конечно и во Македонија. Пребарувач и споредувач на производи и цени. Сите производи на едно место. Голем избор по различни цени. 30.000 производи во Повеќе од 20 продавници, распоредени во 250 категории кои се месечно посетувани од 30 000 посетители. Повеќе.


На почеток top