Цена

10.300,00 98.880,00


Енергетска класа


Ефект на сушење


Бучност


Тип на апаратот


Број на вртежи


Систем за накиснување


Волумен на барабанот


Време на перење


Прoдавница


Бренд

Прикажи повеќе

list grid
подредување
8

|

16

|

32