Цена

758,00 150.330,00


Процесор технологија


Дијагонала


Резолуција на монитор


Оперативен систем


Брзина на процесор


Онборд графичка


Капацитет


Модел на графичка картичка


Интегрирана веб камера


Тип на мемориска картичка


Рам капацитет


Прoдавница


Бренд

Прикажи повеќе

list grid
подредување
8

|

16

|

32